Πολιτική απορρήτου

Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 18 Ιανουαρίου 2019


Το Ελπίδα Crafts Co., Ltd ("us", "we" ή "our") διαχειρίζεται τον ιστότοπο el.hopecrafts.com (εφεξής "Υπηρεσία").

Αυτή η σελίδα σας ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με αυτά τα δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, αποδέχεστε τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου έχουν τις ίδιες έννοιες με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, προσβάσιμοι από το el.hopecrafts.com

Ορισμοί

  • Υπηρεσία

    Η υπηρεσία είναι ο ιστότοπος el.hopecrafts.com που διαχειρίζεται το Ελπίδα Crafts Co., Ltd

  • Προσωπικά δεδομένα

    Προσωπικά δεδομένα σημαίνει δεδομένα σχετικά με ένα ζωντανό άτομο που μπορεί να ταυτοποιηθεί από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτά και άλλες πληροφορίες είτε στην κατοχή μας είτε πιθανόν να έρθουν στην κατοχή μας).

  • Δεδομένα χρήσης

    Τα δεδομένα χρήσης είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε δημιουργούνται από τη χρήση της υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή υπηρεσίας (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).

  • Μπισκότα

    Τα cookie είναι μικρά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας (υπολογιστής ή κινητή συσκευή).

  • Ελεγκτής δεδομένων

    Ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων νοείται το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που (είτε μόνο του είτε από κοινού είτε από κοινού με άλλα πρόσωπα) καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους και τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται ή πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία.

    Για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε Ελεγκτής Δεδομένων των Προσωπικών σας Δεδομένων.

  • Επεξεργαστές δεδομένων (ή πάροχοι υπηρεσιών)

    Επεξεργαστής δεδομένων (ή Πάροχος υπηρεσιών) σημαίνει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του Ελεγκτή Δεδομένων.

    Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες διαφόρων παρόχων υπηρεσιών, προκειμένου να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.

  • Θέμα δεδομένων (ή χρήστης)

    Το Υποκείμενο Δεδομένων είναι οποιοδήποτε ζωντανό άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας και αποτελεί αντικείμενο Προσωπικών Δεδομένων.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Συλλέγουμε διάφορους τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας σε εσάς.

Τύποι συλλεγόμενων δεδομένων

Προσωπικά δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την ταυτοποίησή σας ("Προσωπικά Δεδομένα"). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  • Δεδομένα cookie και χρήσης

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, διαφημιστικό υλικό ή υλικό προώθησης και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς επικοινωνώντας μαζί μας.

Δεδομένα χρήσης

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας ("Δεδομένα Χρήσης"). Αυτά τα δεδομένα χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), τύπος προγράμματος περιήγησης, έκδοση προγράμματος περιήγησης, τις σελίδες της υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψής σας, τον χρόνο που αφιερώνεται σε αυτές σελίδες, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Δεδομένα παρακολούθησης και cookie

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και διατηρούμε ορισμένες πληροφορίες.

Τα cookie είναι αρχεία με μικρή ποσότητα δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης χρησιμοποιούνται επίσης, όπως φάροι, ετικέτες και σενάρια για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίψει όλα τα cookie ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε cookie, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Cookies συνεδρίας. Χρησιμοποιούμε τα Cookies περιόδου λειτουργίας για τη λειτουργία της υπηρεσίας μας.

  • Cookies Προτίμησης. Χρησιμοποιούμε Preference Cookies για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.

  • Cookies ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε Cookies ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.

Χρήση δεδομένων

Ελπίδα Crafts Co., Ltd χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέχθηκαν για διάφορους σκοπούς:

  • Για την παροχή και συντήρηση της Υπηρεσίας μας

  • Για να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές στην Υπηρεσία μας

  • Για να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας όταν το επιλέξετε

  • Για την παροχή υποστήριξης πελατών

  • Για τη συλλογή αναλύσεων ή πολύτιμων πληροφοριών, ώστε να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας

  • Για την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας

  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων

  • Για να σας παρέχουμε νέα, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε παρόμοια με αυτά για τα οποία έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσει πληροφορίες, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λάβετε τέτοιες πληροφορίες

Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βάσει του γενικού κανονισμού για την προστασία δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), η νομική βάση της Ελπίδα Crafts Co., Ltd για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου εξαρτάται από τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και από το συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο τα συλλέγουμε.

Ελπίδα Crafts Co., Ltd μπορεί να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή:

  • Πρέπει να συνάψουμε συμβόλαιο μαζί σας

  • Μας έχετε δώσει άδεια να το πράξουμε

  • Η επεξεργασία είναι προς το νόμιμο συμφέρον μας και δεν παρακάμπτεται από τα δικαιώματά σας

  • Για συμμόρφωση με το νόμο

Διατήρηση δεδομένων

Ελπίδα Crafts Co., Ltd θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στον βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους), θα επιλύσουμε διαφορές και θα επιβάλουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικές.

Το Ελπίδα Crafts Co., Ltd θα διατηρήσει επίσης τα δεδομένα χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα δεδομένα χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες περιόδους.

Μεταφορά δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να μεταφερθούν σε - και να διατηρηθούν σε - υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας σας, της επαρχίας, της χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνους της δικαιοδοσίας σας.

Εάν βρίσκεστε εκτός Κίνας και επιλέξετε να μας παράσχετε πληροφορίες, λάβετε υπόψη ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, στην Κίνα και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.

Η συγκατάθεσή σας για αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ακολουθούμενη από την υποβολή τέτοιων πληροφοριών αντιπροσωπεύει τη συγκατάθεσή σας για αυτήν τη μεταφορά.

Ελπίδα Crafts Co., Ltd θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και καμία μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων σας δεν θα πραγματοποιηθεί σε έναν οργανισμό ή μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας του τα δεδομένα σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Αποκάλυψη δεδομένων

Επαγγελματική συναλλαγή

Εάν το Ελπίδα Crafts Co., Ltd εμπλέκεται σε συγχώνευση, απόκτηση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα Προσωπικά σας Δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν. Θα παράσχουμε ειδοποίηση πριν από τη μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων και υπόκειται σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

Γνωστοποίηση για την επιβολή του νόμου

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να απαιτείται από το Ελπίδα Crafts Co., Ltd να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα εάν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα από δημόσιες αρχές (π.χ. δικαστήριο ή κυβερνητική υπηρεσία).

Νομικές απαιτήσεις

Ελπίδα Crafts Co., Ltd ενδέχεται να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα με την καλή πίστη ότι η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για:

  • Να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση

  • Για την προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή ιδιοκτησίας του Ελπίδα Crafts Co., Ltd

  • Για την αποτροπή ή τη διερεύνηση πιθανών παραβάσεων σε σχέση με την Υπηρεσία

  • Για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού

  • Προστασία από νομική ευθύνη

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ενώ προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά του.

Η πολιτική μας σχετικά με τα σήματα "Μην παρακολουθείτε" βάσει του νόμου της Καλιφόρνια για την προστασία του Διαδικτύου (CalOPPA)

Δεν υποστηρίζουμε το Do Not Track ("DNT"). Το Do Not Track είναι μια προτίμηση που μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να ενημερώνετε τους ιστότοπους που δεν θέλετε να παρακολουθείτε.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Μην παρακολουθείτε" μεταβαίνοντας στη σελίδα "Προτιμήσεις" ή "Ρυθμίσεις" του προγράμματος περιήγησης ιστού.

Τα Δικαιώματά σας Προστασίας Δεδομένων βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Ελπίδα Crafts Co., Ltd στοχεύει να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε για εσάς και εάν θέλετε να καταργηθούν από τα συστήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης ή οι πληροφορίες που έχουμε σε εσάς. Όποτε είναι εφικτό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων απευθείας στην ενότητα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες μόνοι σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

  • Το δικαίωμα διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τις πληροφορίες σας εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.

  • Το δικαίωμα αντίρρησης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς.

  • Το δικαίωμα του περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.

  • Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να λάβετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε σε εσάς σε μια δομημένη, αναγνώσιμη από μηχανή και συνήθως χρησιμοποιούμενη μορφή.

  • Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, όπου το Ελπίδα Crafts Co., Ltd βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Πάροχοι υπηρεσιών

Ενδέχεται να απασχολούμε εταιρείες και άτομα τρίτων για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας ("Πάροχοι Υπηρεσιών"), να παρέχουμε την Υπηρεσία εκ μέρους μας, να εκτελούμε υπηρεσίες που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή να μας βοηθάμε στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται η Υπηρεσία μας.

Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες εκ μέρους μας και υποχρεούνται να μην το αποκαλύψουν ή να το χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Ανάλυση

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να παρακολουθούμε και να αναλύσουμε τη χρήση της υπηρεσίας μας.

  • Google Analytics

    Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google, η οποία παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση και παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα κοινοποιούνται σε άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέχθηκαν για να προσαρμόσει τα συμφραζόμενα και να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη διάθεση της δραστηριότητάς σας στην Υπηρεσία στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο εξαίρεσης από το Google Analytics. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα απορρήτου και όρων της Google: https://policies.google.com/privacy?hl=el

Συμπεριφορικό επαναληπτικό μάρκετινγκ

Ελπίδα Crafts Co., Ltd χρησιμοποιεί υπηρεσίες επαναληπτικού μάρκετινγκ για να διαφημιστεί σε τρίτους ιστότοπους σε εσάς αφού επισκεφθήκατε την Υπηρεσία μας. Εμείς και οι τρίτοι προμηθευτές μας χρησιμοποιούμε cookies για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων βάσει των προηγούμενων επισκέψεών σας στην Υπηρεσία μας.

  • Google Ads (AdWords)

    Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ του Google Ads (AdWords) παρέχεται από την Google Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google μεταβαίνοντας στη σελίδα ρυθμίσεων του Google Ads: http://www.google.com/settings/ads

    Η Google συνιστά επίσης την εγκατάσταση του πρόσθετου προγράμματος περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - για το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web. Το Πρόγραμμα περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποτρέψουν τη συλλογή και χρήση των δεδομένων τους από το Google Analytics.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα απορρήτου και όρων της Google: https://policies.google.com/privacy?hl=el

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούμε από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συνιστούμε να ανατρέξετε στην Πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστότοπων ή υπηρεσιών τρίτων.

Παιδικό απόρρητο

Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω των 18 ετών ("Παιδιά").

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία από άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας παρείχε Προσωπικά Δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν αντιληφθούμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της γονικής συναίνεσης, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική απορρήτου

Μπορεί η Πολιτική Απορρήτου μας από καιρό σε καιρό. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτήν τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω email και / ή μια εμφανή ειδοποίηση στην Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη ισχύος της αλλαγής και την "ημερομηνία έναρξης ισχύος" στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Με email: s001@hopecrafts.com